Naujienlaiškis
IT ir duomenų apsaugos sprendimų pridėtinės vertės distribucija
Privatumo politika

Privatumo politika

Mes gerbiame ir saugome kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti jūsų pateiktus duomenis.

Apie mus

Jūsų asmens duomenų valdytojas Hermitage Solutions UAB. Mūsų biuro kontaktinius duomenis galite rasti čia.

Duomenų rinkimas

Asmens duomenys renkami a) užsisakant naujienlaiškį, b) užpildant tinklapyje esančią kontaktinę užklausos formą ir c) naršant mūsų svetainėje, kai informaciją renka slapukai (angl. cookies).

Registruojantis renkami šie duomenys: vardas ir pavardė, el. pašto adresas; telefono numeris. 

Duomenų naudojimas

Duomenis naudojame, siekiant suteikti Jums aktualią informaciją apie renginius, naujus produktus bei pranešti naujienas. Taip pat  statistiniais tikslais, siekiant pagerinti svetainės veikimą. Bei įgyvendinant su komerciniais santykiais susijusius reikalingus veiksmus, perduodant informaciją mūsų paslaugų teikėjams (buhalterines, renginių organizavimo bei logistikos paslaugas teikiančioms bendrovėms).

Duomenų saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis tvarkome ir saugome ne ilgiau nei to reikia šioje Privatumo politikoje numatytiems tikslams pasiekti. Jūsų asmens duomenys atsakymų į užklausas parengimo tikslais saugomi ne ilgiau nei 3 metus.

Duomenų apsauga

Hermitage Solutions imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į Hermitage Solutions ir susipažinti su savo asmens duomenimis,  juos taisyti arba ištrinti, arba apriboti duomenų tvarkymą. Taip pat nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi bei atšaukti sutikimą. Jūsų teisė taip pat  gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu bei pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į mus el. paštu info@hermitage.lt arba paštu Hermitage Solutions UAB, Žirmūnų g. 139, 09120, Vilnius.

Please wait...

Subscribe to our newsletter

The latest data security solutions information in your e-mail box.