Naujienlaiškis
CYBERSECURITY & INNOVATIVE INFRASTRUCTURE Value added distribution
Privatumo politika

Privatumo politika

Atnaujinta 2020.12.29

 

Mes gerbiame ir saugome kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti jūsų pateiktus duomenis.


Duomenų valdytojas

Jūsų asmens duomenų valdytojas Hermitage Solutions UAB (pagrindinė atsakinga šalis), įm. k.: 300572207, Žirmūnų g. 139, Vilnius, LT-09120, Lietuva, www.hermitage.lt.

 

Duomenų rinkimas

Informaciją gauname iš jūsų pačių, institucijų, kredito įmonių, kontaktinės informacijos paslaugų teikėjų, viešai prieinamų šaltinių, pvz., laikraščių ir kitų naujienų šaltinių, profesionalios socialinės žiniasklaidos tinklų ir įmonių tinklalapių.

Asmens duomenys renkami: a) užsisakius Hermitage Solutions naujienlaiškį; b) užpildžius užklausos formą; c) naršant svetainėje, kai informaciją renka slapukai (angl. cookies) d) registruojantis į renginius ir seminarus e) susisiekus su mumis el.paštu. Renkami šie duomenys: vardas ir pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris.

 

Duomenų naudojimas

Duomenis naudojame šiais tikslais:

  • informavimo – siekiant teikti aktualią informaciją apie renginius, naujus produktus ir naujienas;
  • statistiniais – siekiant pagerinti svetainės veikimą;
  • atliekant su komerciniais santykiais susijusius veiksmus t.y. kai būtina perduoti informaciją paslaugų tiekėjams (buhalterines, renginių organizavimo ir logistikos paslaugas teikiančioms bendrovėms).

 

Kam mes atskleidžiame duomenis?

Klientų, tiekėjų ir rinkodaros registre esančią informaciją mes galime atskleisti savo bendradarbiavimo partneriams, kurie vykdo rinkodarą ir organizuoja kampanijas bei renginius kartu ar mūsų vardu, ir kurie laiko save duomenų valdytojais, o ne duomenų tvarkytojais, veikiančiais mūsų vardu (tai –reklamos tinklai). Kitais atvejais, neatskleidžiame informacijos kitoms šalims, išskyrus atvejus, kai privalome tai padaryti pagal teisės aktus ir (arba) institucijų nurodymu.

 

Duomenų saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis tvarkome ir saugome ne ilgiau nei to reikia šioje Privatumo politikoje numatytiems tikslams pasiekti. Jūsų asmens duomenys atsakymų į užklausas parengimo tikslais saugomi ne ilgiau nei 3 metus.

 

Duomenų apsauga

Hermitage Solutions imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

 

Slapukų naudojimo taisyklės

Svetainėje naudojami slapukai. Slapukai (angl. cookies) – tai tekstiniai failai, kurie Jūsų sutikimu įrašomi į įrenginio naršyklę, kai Jūs naršote interneto svetainėje ir renkantys informaciją apie Jūsų naršymą. Daugiau apie slapukų naudojimo taisykles šioje svetainėje čia.

 

Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į Hermitage Solutions ir susipažinti su savo asmens duomenimis,  juos taisyti arba ištrinti, arba apriboti duomenų tvarkymą. Taip pat nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi bei atšaukti sutikimą. Jūsų teisė taip pat  gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu bei pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.


Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į mus el. paštu info@hermitage.lt arba paštu Hermitage Solutions UAB, Žirmūnų g. 139, 09120, Vilnius.